Om Bianca

Bianca Brandon-Cox

Bianca jobbar som matfotograf, rekvisitastylist, filmproducent och content producer/manager. Hennes kunder består av alltifrån stora kommersiella kunder till små matproducenter och hon är helt inriktad på mat- och dryck.

Jag brinner personligen för mat, dryck och människorna bakom maten. Mitt mål är att förmedla en upplevelse, känsla och lust via det jag skapar – materialet ska dofta, smaka och ge mersmak.”

Bianca är i princip uppvuxen i mörkrummet med sin mormor som var fotograf. Hon har nu över 20 års erfarenhet som fotograf men inriktade sig 2009 helt på mat och dryck efter att ha jobbat som recept-AD på en reklambyrå.

Idag är Bianca en mångfaldigt prisbelönt matfotograf – en av Sveriges mest passionerade. Hennes bilder är estetiska, genomtänkta med ett tidsenligt trendperspektiv. Att hon även är genuint intresserad av människorna bakom maten går inte att ta miste på i hennes porträtt, reportage eller filmer.

Sedan några år tillbaks har film blivit en stor del av verksamheten och hon har specialiserat sig mot sociala medier. T ex producerar hon receptfilmer, produktfilmer, menyfilmer samt gastro-dokuemntärfilmeer à la Chef’s Table. Hon producerar även flertalet kurser med kända svenska influencers.

Bianca är även anlitad som Content Manager.

Hon gör alltifrån marknadsplan, content produktion (bild, film, text) till publicering.

Läs mer om Biancas erbjudanden här.

Eller utforska hela portfolion här på hemsidan