Bianca Brandon-Cox

Coco Carmen – En extraordinär måltidsupplevelse

Coco Carmen – En extraordinär måltidsupplevelse!

Då jag tidigare besökt Punk Royal flera gånger och verkligen gillat konceptet, såväl att jag ofta lyfter dem som ett gott exempel relaterat till konceptuella helhetsupplevelser i mina föreläsningar, så var jag extra nyfiken på deras systerrestaurang Coco Carmen.

Häromveckan fick jag äntligen möjlighet att besöka restaurangen och det var verkligen en extraordinär och minnesvärd upplevelse. Har ni sett serien The Bear och kusinens upplevelse på en stjärnkrog? Precis den gästupplevelsen fick jag vara med om utan att avslöja i detalj vad för att du som deras nästa gäst ska få uppleva detsamma. Det enda jag kan säga är att värdskapet verkligen var utöver det vanliga och att de har de gjort sin reserach relaterat till vad just jag tycker extra mycket om.

Utöver det fick jag uppleva höga smaker, njutbar presentation och ett mycket bra alkoholfritt dryckespaketet.

På återseende!

Två bra recensioner för dig som vill veta mer:
https://whiteguide.com/se/sv/restaurants/11465-coco-carmen
https://ng.se/recensioner/krog/coco-carmen

 

 

 

Share this post